pilne
Olivia: | | 2 | |
po wykonaniu dzialania (−6x6):( |
| x3) można otrzymać : A) −9x3 B) −9x9 c)−9x2 D) |
| | 3 | |
−9x
18
13 mar 13:11
Saizou : | −6x6 | | −6x2 | | 3 | |
| = |
| =−6x2* |
| =−9x2 |
| | | | 2 | |
13 mar 13:14
aniabb: A
13 mar 13:14
aniabb:
6−3 = 3
13 mar 13:15
Saizou : "litrUwka"
13 mar 13:15
Saizou : *"LiterUwka"
13 mar 13:16
aniabb: też się profilaktycznie przyglądałam parę minut czy aby na pewno dobrze przeczytałam
13 mar 13:17
Saizou : Ania wzrok Ciebie nie myli
13 mar 13:20
aniabb: no to święto

zazwyczaj to u mnie są niedoczytania
13 mar 13:32
Olivia: to jest odp C tak ?
13 mar 13:33
Saizou : aniabb napisała poprawną odpowiedź

czyli A=−9x
3
13 mar 13:35
Kasia: dzieki pzdr
13 mar 13:40