.
asdf: granice...
| | ex | | 0 | |
limx−>−∞ x * ex = [−∞*0] = limx−>−∞ |
| = [ |
| ] = H = |
| | | | 0 | |
| | ex | |
limx−>−∞ |
| = ...co źle robię  |
| | | |
13 mar 00:14
Ajtek:
A może by tak zapisać (pomijam granicę):
| | x | |
x*ex= |
| tylko to nic nie dało  |
| | ex | |
Cześć
asdf 
.
13 mar 00:18
asdf: Cześć, to nie jest to samo
13 mar 00:20
Ajtek:
Łaj nie

Nie myślę już

.
13 mar 00:22
13 mar 00:23
Ajtek:
No faktycznie, działaj z tego

.
13 mar 00:25
asdf: Wyszło, tylko czemu nie chciało z tego e
x/(1/x)
13 mar 00:29
Ajtek:
Nie wiem, nie pamiętam, spać mi się chce

.
Nie zawsze wychodzi tak samo, z tego co pamiętam

.
13 mar 00:30
asdf: ...też chciałbym już iść spać

A tu jeszcze kilkanaście granic + szereg Taylora..
13 mar 00:32
Ajtek:
Dasz radę. Należysz do elity na forum

.
13 mar 00:33
asdf: po 1) Nie należę.
po 2) Nie kłam bo będziesz mieć straszne sny
13 mar 00:35
Ajtek:
Po pierwsze, nie kłamię!
Po drugie, nie gadaj ze mną, tylko bierz się za robotę.
Po trzecie, w nawiązaniu do Twojego po drugie, będę spał jak aniołek

.
I nie dyskutuj

A jak zaczniesz dyskutować to zawołam na pomoc
Etę i
Milę 
.
13 mar 00:38
asdf: 
Ja nawet swojej głupoty nie musze czasem udowadniać, ponieważ jest to trywialne
13 mar 00:41
Ajtek:
Swoją "głupotę" udowodniłeś o godz 0:20 nawiązując do mojego wpisu z 0:18 i później.
I kto jest bardziej głupi

I nie dyskutuj
Eta Mila POMOCY
13 mar 00:44
asdf: a ty wiesz?
13 mar 00:46
Ajtek:
Nie wiem co mam wiedzieć

.
Lecę spać, powodzenia. Dasz radę
13 mar 00:48
asdf: wiesz kto jest bardziej głupi?
13 mar 00:48