jak wysoka jest sosna
XXX: Jak wysoka jest sosna , gdy cien rzucany przrz nia ma dlugosc 6m, a slonce pada pod katem 60°
do ziemi
12 mar 23:34
staryRafiki:

| długość cienia | |
| =tg(60) |
| długość sosny | |
12 mar 23:50
Eta:

H= 6
√3 m ≈6*1,73 ≈..........
12 mar 23:50
staryRafiki: Eta ładniejsza sosna! bez dwóch zdań!

12 mar 23:54
Eta:
12 mar 23:56
staryRafiki: | | długość sosny | |
przepraszam |
| =tg(60) oczywiście  |
| | długość cienia | |
13 mar 00:22
Eta:
No..... czekałam ,czy poprawisz? ....
13 mar 00:23
staryRafiki: haha

jaka prowokacja
13 mar 00:25
Eta:
13 mar 00:25