matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pierwiastek
mały:
Mam problem
√
3
3
=9
12 mar 20:54
bezendu:
√
3
3
=
√
27
=3
√
3
12 mar 20:55
mały:
Troche pomogło ale dlej nie moge rozwiązać
:
√
3
=
1
3
*
√
3
3
+
√
3
2
+m*
√
3
−3
12 mar 21:09