matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mnożenie - wynik?
Karo:
mnożenie − wynik? 2*16*8
√
3
=
12 mar 20:24
Karo:
1
3
*256*8
√
3
jaki jest wynik tego mnożenia?
12 mar 20:27
Aga1.:
1) 2*16*8
√
3
=16*16
√
3
=256
√
3
2)
256*8
√
3
3
12 mar 20:29
Karo:
dziękuje
12 mar 20:38