matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
alfred:
wartosc wyrazenia (1−2
√
3
)
2
−13 jest rowna
12 mar 20:05
bezendu:
(1−2
√
3
)
2
−13=13−4
√
3
−13=−4
√
3
12 mar 20:07
Saizou :
zastosuj wzór (a−b)
2
=a
2
−2ab+b
2
a=1 b=2
√
3
i do dzieła
12 mar 20:07
alfred:
dziekuje
12 mar 20:09