matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
Joanna.:
x=18
1
,
5
: 2
0
,
5
Czy x jest liczbą naturalną udowodnij
12 mar 19:49
Eta:
18=3
2
*2
(3
2
*2)
1,5
3
3
*2
1,5
x=
=
=3
3
*2
1
= ...
2
0,5
2
0,5
12 mar 19:54
Joanna.:
dzięki
12 mar 19:58