Jak zrobić to zadanie z funkcji ?
Kinia: Naszkicuj wykres funkcji
f : R−>R. Odczytaj z wykresu rozwiązanie równania f(x)= 2 oraz
zbiór wartości nierówności f(x)≤2.
f(x) = ⎩ 2 dla x∊ (−
∞, −2>
⎩ −x dla x∊ (−2, 3)
⎩ −3 dla x ∊ <3,
∞)
Z góry dziękuję za pomoc

12 mar 19:31
12 mar 19:33
Kinia: a można rozwinąć

tzn. jak dokładnie to zrobić ?
12 mar 19:36
Kinia: Jak mam zrobic ta 2 część

Pomóżcie!
12 mar 19:51
Paauliii:
5 maj 18:57
Kinia: : f(x) = ⎩ 2 dla x∊ (− ∞, −2>
⎩ −x dla x∊ (−2, 3)
⎩ −3 dla x ∊ <3, ∞)
5 maj 18:58
PW: Mateńko, masz trzy różne funkcje na trzecg różnych przedziałach, Ich wykresy sklejono,
uzyskując wykres funkcji f określonwj na całej osi. Wykonaj rysunek i odczytaj szukane
rozwiązania. Nic więcej.
5 maj 19:07