matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę!
magdzia:
b) \frac{15\cdot5
7/6
−50 \sqrt[6]{0,2
−1
}} {625
−1/6
\cdot 5
−4/3
\div 25
−3/2
} Prosiłabym jeżeli jest taka możliwość o zrobienie tego. Bardzo dziękuję
12 mar 18:10