matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Okrąg o środku S= (-4, -3) nie ma z osią OX punktów wspólnych. Promień okręgu sp
Kosiec:
Okrąg o środku S= (−4, −3) nie ma z osią OX punktów wspólnych. Promień okręgu spełnia warunek : A) r>3 B) 3 < r < 4 C) r = 3 D) r > 4
12 mar 17:39