matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potega
maniaangelo:
ile wynosi liczba 125 do potegi minus 2/3
12 mar 11:15
aniabb:
=1/25
12 mar 11:24
aniabb:
(5
3
)
−2/3
= 5
−2
= 1/25
12 mar 11:25
maniaangelo:
Dziekuje
12 mar 11:26