DOKONAJ TRANSLACJI WYKRESU 2,O ;2,2,;-2 O WEKTOR -2,-2
JA: MAJAC WSPOŁRZEDNE −2,O 2,2 −2 NA OSI OY TYLKO DOKONAJ TRANSLACJI DANEGO WYKRESU FUNKCJI fx
O WEKTOR −2,−2
12 mar 10:22
Artur_z_miasta_Neptuna:
byś przynajmniej porządnie współrzędne zapisał ... mamy się domyslac
12 mar 10:25
Aga1.: Jeśli A(2,0)
to A'=(2−2,0−2)=
Gdy B(2,2) to B'=(2−2,2−2)=
12 mar 10:26
aniabb: i nie musisz krzyczeć

poziom decybeli rośnie proporcjonalnie do rozmiaru czcionki
12 mar 10:27
JA: pierwszy raz pisze jestem ciocia ucznia i staram sie sama zrozumiec jego zadania jesli kogos
urazilam przepraszam.
12 mar 10:33
Artur_z_miasta_Neptuna:
ale tutaj nikogo nie urazilaś ... natomiast wystarczy pisząc podać nawiasy ... bo spójrz na
swój wpis ... z niego nie wynika jakie są dane
12 mar 10:35