matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Julka:
Oblicz:
4
3
(2
−1,9) : 3
5
4
0,05 −
=
1
[3
+ (1,25)] * 2,4 + (−5,8)
12
12 mar 08:50
aniabb:
4
0,9*
15
0,05 −
1
4
*2,4 −5,8
3
12 mar 08:57
aniabb:
nie to kliknęłam
6/25
cd 0,05 −
= 0,05 − 0,24 / 4,6 = 0,05 − 6/115 = −5/2300 = −1/460
10,4−5,8
12 mar 09:06