matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcje
Dzwoneczek06:
Określ zbiór wartości funkcji y=x
2
−8x+16
11 mar 19:48
baklazan:
znajdujesz wierzcholek paraboli, i od wartosci y z wierzcholka do +
∞
11 mar 19:50
asdf:
y=(x−4)
2
p=4 q = 0 wsp. kier > 0
11 mar 19:54