matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ma:
2
1−log
2
5
11 mar 17:41
Saizou :
2
1−log
2
5=log
2
2−log
2
5=log
2
(
)
5
2
2
log
2
2/5
=
5
11 mar 17:44
Mati:
1
2
2
1
*2
−log
2
5
=2*2
log
2
5
−1
=2*
=
=0,4
5
5
11 mar 17:44
ma:
Dziekuje za szybką odpowiedź
11 mar 17:50
Mati:
spoko
11 mar 17:56