| n2−1 | ||
en = ( | }n2−1 | |
| n2 |
| n2 − 1 | −1 | |||
en = ( | ) n2 − 1 = ( 1 + | )n2 − 1 = | ||
| n2 | n2 |
| −1 | −1 | |||
= ( 1 + | )−1 * ( 1 + | )n2 = | ||
| n2 | n2 |
| n2 | −1 | |||
= | *( 1 + | )n2 = | ||
| n2 − 1 | n2 |
| 1 | − 1 | |||
= * | * ( 1 + | )n2 | ||
| 1 −1n2 | n2 |
| 1 | ||
lim en = 1 * e−1 = | ||
| e |
| n2 − 1 | −1 | |||
en = ( | ) n2 − 1 = ( 1 + | )n2 − 1 = | ||
| n2 | n2 |
| −1 | −1 | |||
= ( 1 + | )−1 * ( 1 + | )n2 = | ||
| n2 | n2 |
| n2 | −1 | |||
= | *( 1 + | )n2 = | ||
| n2 − 1 | n2 |
| 1 | − 1 | |||
= * | * ( 1 + | )n2 | ||
| 1 −1n2 | n2 |
| 1 | ||
lim en = 1 * e−1 = | ||
| e |
| n2 − 1 | −1 | |||
en = ( | ) n2 − 1 = ( 1 + | )n2 − 1 = | ||
| n2 | n2 |
| −1 | −1 | |||
= ( 1 + | )−1 * ( 1 + | )n2 = | ||
| n2 | n2 |
| n2 | −1 | |||
= | *( 1 + | )n2 = | ||
| n2 − 1 | n2 |
| 1 | − 1 | |||
= * | * ( 1 + | )n2 | ||
| 1 −1n2 | n2 |
| 1 | ||
lim en = 1 * e−1 = | ||
| e |