matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nie mam pojęcia jak to zrobić//
Aloha:
Narysuj wykres funkcji: y = cosx + |cosx| w przedziale <−Π , 3Π>
11 mar 17:01
Saizou :
dla cosx≥0 y=cosx+cosx=2cosx dla cosx<0 y=cosx−cosx=0
11 mar 17:09