matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
P
Piotr:
układ równań x
2
+ y
2
= 16 x + 4y = 2
11 mar 16:34
Piotr:
Czy tu wyjdzie rozwiązanie y = −
2
3
x= 4
2
3
11 mar 16:36
jikA:
Wstaw i sprawdź.
11 mar 16:37
Piotr:
te pierwsze równanie się nie równa.
11 mar 16:38