geometria
monia41: dany jest romb ktorego kat ostry ma miare 45 stopni a pole =50√2
11 mar 10:53
aniabb: bardzo ładny romb
11 mar 10:55
ICSP: ja osobiście wole te o kącie ostrym 60o
11 mar 10:56
aniabb: a=10√2
11 mar 10:57
aniabb: mi to obojętne..ale bym chciała wiedzieć co z nim zrobić
11 mar 10:57
ICSP: aniu co się dzisiaj z tobą dzieje ?
11 mar 10:58
Skipper:
... mało spała −
11 mar 11:01
aniabb: a=10 ..zrobiłam z rombu trójkąt

zdolna jestem
11 mar 11:03
aniabb: mało spałam... wczoraj był dzień Mężczyzn
11 mar 11:03
ICSP:
11 mar 11:04
aniabb: poza tym muszę się po 3 miesiącach zwolnienia przestawić na wstawanie o 5 rano..totalny obłęd
11 mar 11:06
ICSP:
11 mar 11:10