matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sssss
querry:
zapisując wyrazenie pierwisatek 3 stopnia z 9 razy piewriastek 6 stopnia z 91 w postaci potegi 3 otrzymamy
10 mar 19:10
Aga1.:
Czy o to chodzi?
3
√
9
*
6
√
81
=
3
√
3
2
*
6
√
3
4
=3
2/3
*3
4/6
=3
2/3+2/3
=
10 mar 21:22
querry:
merci !
10 mar 21:23