matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
naszkicuj wykres podanych funkcji
PATRYCJA:
f(x)=2 dla x≤0 f(x)=−x+2 dla 0<x<3 f(x)=−1 dla x≥3 g(x)=(x+2)
2
−4
10 mar 15:35
PATRYCJA:
Proszę o pomoc
bardzo ważne!
10 mar 16:08