matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki ;<
Torresowa:
√26 + 3√2 + 2 = ?
10 mar 15:26
Licealista:
√
26
=
√
x
*
√
y
10 mar 15:30
Torresowa:
nie kumam.
10 mar 15:31
asdf:
√
26
=
√
13
*
√
2
√
2
(
√
13
+ 3) + 2
10 mar 15:33
Torresowa:
dzieki
10 mar 15:35