matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile pierwiastkow równania x ^3=1/2x należy do przedziału <-1/2;1/2>
zosia:
ile pierwiastkow równania x
3
=1/2x należy do przedziału <−1/2;1/2> 3 2 1 0
10 mar 15:06
krystek:
1
x(x
2
−
)=0 rozwiaż.
2
10 mar 15:08