matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Matma
Kinga:
20% liczby 15 jes równe? Poprosiłabym rozwiązanie bo nie wiem czy dobrze myślę, ale : 15−100% x−20% x=20*15/100 /−to jest kreska ułamkowa x=300/100 x=3
10 mar 12:46
dero2005:
OK
10 mar 12:53
Kinga:
Dzięki
10 mar 12:55