matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
szii:
Jak dokończyć: log1/
√
5
3
√
5
= c= (1/ 5 do 1/2) do potęgi c = 5 do 1/3
9 mar 20:54
asdf:
1
c
=
3
√
5
√
5
5
−1/2c
= 5
1/3
−1/2c = 1/3 c = ..
9 mar 21:20