matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
bebi2:
(p2−p6)do kwadratu +4pz3=
9 mar 18:35
dero2005:
(
√
2
−
√
6
)
2
+ 4
√
3
= (
√
2
)
2
− 2*
√
2
*
√
6
+ (
√
6
)
2
+ 4
√
3
= = 2 −2
√
12
+ 6 + 4
√
3
= 8 − 2*2
√
3
+ 4
√
3
= 8
9 mar 18:40
bebi2:
Dzięki
9 mar 19:04