matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jolkaa:
mialo byc 53
53
- 33
33
10 wrz 21:07
Dariusz:
53
2
=2809 przystaje -1 mod 10 33
2
=1089 przystaje -1 mod 10 53
5
3 = (53
2
)
2
6 * 53 przystaje 1 * (-1) mod 10 33
3
3 = (33
2
)
1
6 * 33 przystaje 1 * (-1) mod 10 9-9 = 0 c.n.d
11 wrz 06:27