matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Wiola:
w ciągu geometrycznym(a
n
dane są a
2
= u
√
3
{2} i a
3
= −
3
2
wtedy wyraz a
1
jest równy ?
9 mar 15:04
Skipper:
...podstaw do zależności a
1
*a
3
=a
2
2
9 mar 15:10
Wercia:
mi wychodzi
√
3
z 2
9 mar 15:16