:(
ICSP: [C{Trivial]] jesteś może ?
9 mar 13:03
Trivial: Tak jestem. Ale lecę zaraz na obiad.
9 mar 13:13
ICSP: to takie szybkie dwa pytanka mam
9 mar 13:14
Trivial: Jakie pytanka?
9 mar 13:15
ICSP: Rysowanie liczb zespolonych :
| | π | |
B = {z ∊C arg[(z−1−i)(zs +1 − i)] = |
| gdzie zs jest sprzężone to z |
| | 4 | |
podstawiam z = x + yi i wychodzi mi :
| | π | |
arg(x2 + y2 − 2 + (2x + 2y)i) = |
| |
| | 4 | |
i teraz nie jestem pewien czy mogę przyjąć ze obie liczby są równe i wtedy bym miał :
x
2 + y
2 − 2 = 2x + 2y
9 mar 13:16
Trivial:
w = a + bi, w ≠ 0
9 mar 13:22
Trivial: OK ICSP, idę na obiad. Będę za jakieś 45 min.
9 mar 13:23
ICSP:
9 mar 13:24
ICSP: Drugiego pytania już nie ma
9 mar 13:50
Trivial:
9 mar 14:31