matematykaszkolna.pl
fizyka Kipic: Bezsensu Ciało A porusza się z prędkościa 36 km/h. uderza w ciało B które poruszało się z prędkością 48km/h ile wyniesie przesunięcie ciała A .Masa ciała A wynosi 1,5T a B 4T . Wynik podaj w przybliżeniu do 2 miejsc po przecinku. Jak mam to policzyć Jaki polecacie podrecznik do fizyki ktory najlpepiej przygotuje do matury z podstawy mam okolo 50 dni na nauke mniejwiecej ogarniam podstawe bo w Liceum mialem fizyke na rozszerzeniu
8 mar 13:48
XL: Zgadzam się − bezsensu. Ciało które jest w ruchu cały czas się przesuwa.
8 mar 14:45
asdf: nie zawsze − jedziesz samochodem to sie nie przesuwasz wzgledem silnika, kół itd emotka
8 mar 14:46
Kipic: Jaki polecacie podrecznik do fizyki ktory najlpepiej przygotuje do matury z podstawy mam okolo 50 dni na nauke mniejwiecej ogarniam podstawe bo w Liceum mialem fizyke na rozszerzeniu
8 mar 14:57
asdf: spytaj sie nauczyciela − najlatwiej
8 mar 15:04
Kipic: ta ja mam takiego gbura ze mi odpowie jak prowadziles zeszyt to sie z niego nauczysz albo z podecznikow zakmor ktore mielismy na lekcji
8 mar 15:07
huehuehue: ciekawe Kipic ja w swoim krótkim życiu nie spotkałem gburowatego fizyka a co do podręcznika do fizyki to może repetytorium Persony ?
8 mar 15:13
asdf: To chyba za krótko żyjesz : D albo masz szczescie
8 mar 15:17