matematykaszkolna.pl
Z Życzeniami! krystek: Jak tradycja każe dla wszystkich KOBIETna tym forum , zamiast tradycyjnego goździka .. Nie wiem czy się powtarzam, jeśli tak , to przepraszam.
8 mar 12:17
Mila: No cóż, dziękuję, a nasi panowie jeszcze śpią.emotkaemotkaemotkaemotkaemotka
8 mar 12:18
krystek: Cóż , miłe gest ze strony tych , którym pomagamy − wskazane.
8 mar 12:23
irena_1: Dziękujemy.
8 mar 12:26
dumka: emotka dziękujemy
8 mar 12:26
Ajtek: To ja skromnie napiszę "Nie ma za co miłe Panie". Zapomniałbym emotka dla Wszystkich kobiet i dla Każdej z osobna emotka.
8 mar 12:43
PuRXUTM: Wszystkiego Najlepszego emotka no i emotka emotka
8 mar 12:43
Eta: emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka L A T pozdrawiam emotka
8 mar 12:45
PuRXUTM: no Eta nieźle nieźle emotka
8 mar 12:47
krystek: Eta jak zwykle , zaskakuje! emotka
8 mar 14:41
Kipic: rysunekNo to żeby Kipic nie był inny bo lubi panie z tego forum więc: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO głownie dla pań z tego forum ale i dla tych co się nie interesuje matmatyką
8 mar 14:56
krystek: emotka emotka
8 mar 14:57
Eta: Dziękujemy ... pięknie emotka ....emotka
8 mar 15:00
Eta: A już miałam pisać słowami pewnej piosenki: "gdzie te chłopy? gdzie? "
8 mar 15:01
8 mar 15:11
Licealista: Nie jestem najlepszym grafikiem i matematykiem. Wszystkiego najlepszego + bukiecik gratis emotka
8 mar 15:17
Bogdan: rysunek Corocznie w dniu 8 marca od chłopca i od starca, od młodziana i od faceta, dziewczyna, pani, kobieta otrzymuje serdeczności, komplementy, czułości, życzenia, kwiaty, całusy, podarunki i różne bonusy. Dzisiaj ślę paniom z tej okazji życzenia: zdrowia, zdrowia i marzeń spełnienia, radości, szczęścia, zdrowia i zdrowia i do matematyki ochotności mrowia. emotka
8 mar 15:22
Saizou : Niech w tym wspaniałym dniu, jaki jest 8 marca, każda dziewczyna uczuje się wyjątkowa ja owa "dama" z piosenki M. Rodowicz http://www.youtube.com/watch?v=P2L8EExwkuE Kłaniając się nisko życzę wszystkiego co najlepsze, samych czerwonych jabłuszek, kwiatów co dzień oraz ukochanego chłopa przy boku emotkaemotka PS. Każda z was potrafi liczyć
8 mar 15:46
Krzysiek : Duzo szczescia pomyslnosci malo smutku, moc radosci Byscie milosci w zyciu mialy w brod Bo jestescie kobiety cud
8 mar 16:36
Mati_gg9225535: ło ło ło emotka ale to ładnie Wszystkeigo najlepszegoooo emotka
8 mar 16:38
bezendu: Wszystkiego najlepszego
8 mar 17:37
brat: Od brata wszystkim siostrom
8 mar 21:20
magda: Dziękuje
8 mar 21:22
baca: Nie dla baranów a dla owieczek w ostatniej godzinie emotka
8 mar 23:38