pomocy pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!
klopsik: narysuj i oblicz pole trojkata rownoramiennego , ktorego obwód jest równy 16 dm a podstawa
jest o 1 dm dłuższa od ramienia
7 mar 23:20
Eta:

b=a−1 , a>1
a−1+a−1+a=16 ⇒ ..... a= 6 to b=.... h=.... P=...
7 mar 23:28
klopsik: ile sie równa h ? i P
7 mar 23:42
7 mar 23:48
klopsik: czyki h =1 ?
7 mar 23:51
Piotr:
nie
7 mar 23:52
klopsik: to ile bo mi nie wychodzi ! 32+h2=52
9+h2=10 /−9
h2=1
h=√1=1
7 mar 23:55
Piotr:
52 ≠ 10
5*5 = ?
7 mar 23:57
Ajtek:
Cześć
Piotr, dawno się nie widzieliśmy

.
7 mar 23:58
klopsik: a juz wiem h= 8
7 mar 23:58
klopsik: dobra dzieki za wszystko
8 mar 00:00
Piotr:
Cześć
Ajtek 
nadal źle.
8 mar 00:01