matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz i wytłumacz
piotrek:
√
11−6
√
2
7 mar 22:35
Saizou :
√
11−6
√
2
=
√
(3−
√
2
)
2
=l3−
√
2
l=3−
√
2
7 mar 22:37
krystek:
√
(3−
√
2
)
2
=I3−
√
2
I
7 mar 22:37