Oblicz
xyz: Oblicz
a) W(x)= x3 − 25x
b) W(x)= −x2 + 5x − 6
c) W(x)= x3 − 2x2 −3x +6
Pomocy
6 mar 21:48
Dominik: pieknie wielomiany. co trzeba policzyc?
6 mar 21:48
Dominik: piekne wielomiany*
6 mar 21:49
Licealista D: Pewnie dla jakich argumentów wielomian ma wartość 0 . Napisz treść to ktoś Ci pomoże..
6 mar 21:50
Eta:
1/ x(x−5)(x+5)
2/ (1−x)(x+6)
3/ (x−2)(x−
√3)(x+
√3)
6 mar 21:52
Licealista D: Eta 2/ to raczej (−x+3)(x−2)
6 mar 21:56
ICSP: jestem zaskoczony
6 mar 22:08
Eta:
@
Licealisty
Jasne, że tak

A Ty
ICSP ... czym jesteś zaskoczony ?
6 mar 22:15
ICSP: Licealista poprawia gimnazjalistkę
6 mar 22:15
Eta:
I tak ma być! ale nie odwrotnie
6 mar 22:16
Licealista D: Hahah

. Zdobywam doświadczenie
6 mar 22:16
Eta:
6 mar 22:18