Wielomian W(x) = (6a - 2)x^3 - 2bx oraz V(x) = -8x^3 + 2x. Wyznacz wartosc a i b
xyz: Wielomian W(x) = (6a − 2)x3 − 2bx oraz V(x) = −8x3 + 2x. Wyznacz wartosc a i b
6 mar 21:02
Eta:
Napisz porządnie treść:
6 mar 21:04
xyz: To jest cala tresc zadania
Wielomian W(x) = (6a − 2)x3 − 2bx oraz V(x) = −8x3 + 2x. Wyznacz wartosc a i b
6 mar 21:07
Eta:
To nie jest cała treść!
Czy jest napisane: wielomiany W(x) i V(x) są równe ... wyznacz a i b
6 mar 21:09
xyz: no
6 mar 21:39
Fixed: 6a − 2 = −8
−2b = 2
6 mar 21:44