matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logrytm
Wiola :):
log
a
8 = 6 a=?
6 mar 16:18
ICSP:
a =
√
2
6 mar 16:20
Mati_gg9225535:
a
6
= 8 a
6
= (
6
√
8
)
6
a =
6
√
8
6 mar 16:21
Mati_gg9225535:
=
√
2
6 mar 16:21
Mati_gg9225535:
6 mar 16:21