matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria kartezjańska
duo:
Znajdź współrzędne środka okręgu opisanego na trójkącieo wierzchołkach: A=(6,1), B=(−2,5), C=(−6,−1)
6 mar 12:11
aniabb:
układ y=−2/3x−2/3 y=−6x x=1/8 y=−6/8
6 mar 12:18