matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Angelika:
wysokosc trapezu rownoramiennego jest dwa razy krotsza niz długosc jego ramienia . oblicz miary katów w tym trapezie
19 sie 16:43
Bogdan:
α + β = 180
o
.
h
1
= sinα ⇒ sinα =
⇒ α = ... , dokończ.
2h
2
20 sie 13:09