matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoże ktoś
łukasz:
Wykres funkcji kwadratowej f(x)=(x−3)
2
−2 nie ma punktów wspólnych z prostą o równaniu: A.y=−3 B.y=−1 C.y=−2 D.y=2
6 mar 10:18
aniabb:
A
6 mar 10:18
aniabb:
6 mar 10:20