matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
asdf:
całka
1
∫
dx
x
4
+ 4
jak to policzyć?
6 mar 01:41
jikA:
1
1
1
=
=
=
x
4
+ 4
x
4
+ 4x
2
+ 4 − 4x
2
(x
2
+ 2)
2
− 4x
2
1
(x
2
− 2x + 2)(x
2
+ 2x + 2)
Dasz rade dalej sam?
6 mar 02:48
asdf:
no
6 mar 09:44