Pierwiastki
Dżordż: Potrzebuje pomocy w przemnożeniu tych pierwiastków
6√3 * 4√3 =
Czy to będzie równać się 24√3 czy może należy to inaczej przemnożyć? Proszę o pomoc.
5 mar 21:47
Dominik: = 24 * 3 = 72
5 mar 21:47
Skipper:
... to rzeczywiście masz problem −
5 mar 21:48
krystek: I to poważny Przemiennośc 4*6*√3*√3
5 mar 22:00
ogipierogi: skipper, nie pomagasz − nie pisz − wielu studentów wrzuca zadania na forum, tam się wykaż
swoimi umiejętnościami.
5 mar 22:00
Dżordż: Dzięki krystek.
5 mar 22:04