matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Moduł :(
Ann:
l3al = √5a2+5 PROSZĘ O POMOC! Gdy podniosę do kwadratu stronami to co się dzieje z modułem?
4 mar 22:34
Ann:
l3al=
√
5a
2
+5
4 mar 22:36
Dominik:
|x| =
√
x
2
|x|
2
= x
2
4 mar 22:37