matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie wiem czy dobrze zrobiłem to
Patryk:
Naszkicuj wykresy funkcji y= f(x) i y = |f(x)| a) f(x) = 2|x| − 2 Wyszło mi coś takiego i nie wiem czy dobrze. 1 funkcja −
http://snag.gy/frFhC.jpg
2 funkcja −
http://snag.gy/YOlBW.jpg
4 mar 20:37
zagnye:
Dobrze.
4 mar 21:10