matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Środkiem okręgu x^2-2x+y^2 jest punkt:
poki:
Środkiem okręgu x
2
−2x+y
2
jest punkt:
4 mar 16:18
Saizou :
x
2
−2x+1−1+y
2
=0 (x−1)
2
+y
2
=1 S=(1:0) r=0
4 mar 16:23
poki:
dzieki
4 mar 16:29