matematykaszkolna.pl
bez zadania aniabb: żeby nie floodować w innych postach Dawno mnie nie było, odwyk nie pomógł.... więc wiosenny uśmiech przesyłam wszystkim wytrwałym maniakom Arturowi, Irence, Adze1, Kejt, asdg, pigorowi ... i obiecuję wsparcie w niesieniu tego kaganka poświaty emotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka
4 mar 12:57
aniabb: oo jeszcze Ajtek emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
4 mar 13:36
aniabb: wypatrzyłam Godzia jabłuszko emotka i uśmiech
4 mar 14:02
asdf: jaki odwyk? uzaleznienie od forum? emotka
4 mar 16:34
Krzysiek : Dzien dobry Aniu. Zapomnials o najwazniejszej osobie . O Krystek .
4 mar 16:39
aniabb: niom..jestem uzależniona od zadań i rozwiązuję je zamiast grzecznie pracować OOOOO Krystek... emotka emotka emotka emotka emotka emotka ale o świcie chyba Cie nie widziałam
5 mar 07:23
Aga1.: Wiem,że można uzależnić się od wszystkiego.
5 mar 08:18
aniabb: liczba nałogów jest stała..rzuciłam krzyżówki wsiąkłam w zadania emotka
5 mar 08:28
krystek: Ja..... skromna osoba Pozdrawaim. Filary forum to Basia i Eta emotka
5 mar 08:52
krystek: @aniubb dobrze ,że możesz sobie pozwolić w pracy .Sądzę ,że nikt nie sprawdza Twoich poczynań. emotka
5 mar 08:54
aniabb: No tak emotka Basię widziałam ale właśnie miała uciekać, więc nie zdążyłam z jabłuszkiem dla niej już się rehabilituję BASIEŃKOOO emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka a Eta ma dużo jabłuszek więc dla niej wiosenne emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
5 mar 08:56
aniabb: Krystek emotka sprawdzają ..ale raz na rok i jakoś udaje mi się lawirować
5 mar 08:57
krystek: To do zobaczenia wieczorkiem . Pa, pa.
5 mar 08:59
Basia: Witaj Aniu. Mnie też baaaaaaaaardzo dawno nie było. I jeszcze jakiś czas będę bywać tylko "z doskoku". Pozdrawiam
5 mar 11:39
aniabb: Basieńko Twoje pomysły są nieocenione ..bywaj jak najczęściej
5 mar 11:55
Ajtek: Impreza widzę trwa . Ostatnimi czasy wpadam również tylko zerknąć co się dzieje, anieżeli pomagać. Powiedzmy, że jestem na "odwyku" emotka
5 mar 12:47
Mila: Witaj Ajtek, gdzie Ty bywasz?emotka Idę na kawę.emotka
5 mar 13:00
Ajtek: Hej Mila emotka. Szwędam się to tu, to tam emotka.
5 mar 13:06
aniabb: słońce za oknem to wiosenna aura trwa (od słońca chyba też jestem uzależniona) , a mój monitorek bardzo nie lubi słońca i jak to pogodzić
5 mar 13:42
PuRXUTM: Witaj Ania no dawno Cię nie widziałem emotka Ale ja też sporadycznie wpadam, bardzo sporadycznie...
5 mar 13:59
aniabb: Hejka PuRXUTM tu zawsze uśmiech będzie na Ciebie czekał może uda Ci się zajrzeć częściej
6 mar 08:08
aniabb: no tak jeszcze promienne dla ICSP
6 mar 09:53
ICSP: dziękuje emotka
6 mar 09:57
aniabb: czas matur się zbliża trzeba się energetyzować, żeby dać radę nadciągającej fali paniki
6 mar 09:59
krysiaczek: Mogę być wścibska i zapytać kto się kryje pod nickami? @aniabb już wiemy, że osoba pracująca, reszta to maturzyści i podobni?
6 mar 11:39
aniabb: ja miałam na myśli raczej nawał zadań jakie się pojawią przy tej okazji niż odpowiadających
6 mar 11:41
Ajtek: Pod nikami kryją się osoby "spaczone" matematycznie
6 mar 12:01
aniabb: witaj Ajtek oo i zapomniałam o PW a dla Niego też mam jabłuszka emotka emotka emotka emotka
6 mar 12:22
Ajtek: Cześć aniabb emotka. Uwaga! leci emotka, łap
6 mar 12:26
aniabb: Łapię i mam teraz się trzeba mocno witaminizować
6 mar 12:31
PW: aniabb dzięki za miłe słowo i jabłka (szkodzą mi na wątrobę, ale dobrze robią na serce). Ajtek ma rację, że to choroba. Jestem bezrobotny i od rana zamiast coś popchnąć w chałupie − siedzę przed komputerem i tracę wzrok. Chyba też pomyślę o odwyku.
6 mar 12:39
aniabb: PW to wymienię na wiosenne emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka na pewno ubarwią trochę pokój
6 mar 12:44
aniabb: Mileńko emotka specjalnie dla Ciebie
6 mar 14:09
Mila: Jeśli to dla mnie, to dziękuję, piłam dziś dopiero jedną.emotka
6 mar 15:41
aniabb: ooo i dla Irenki koniecznie dziś promiennie energetyzujące coby rozwiało te chmury za oknem
7 mar 10:45
irena_1: Co prawda, nie wiem, do której Ireny są te miłe słowa, ale dziękuję w imieniu wszystkich Iren. emotka emotka
7 mar 11:05
irena_1: Dziękuję również za wsparcie rysunkami − ja chyba się nie nauczę wpisywać rysunków, ciągle je opisuję. W tym względzie jestem niewyuczalna... emotka emotka emotka
7 mar 11:06
aniabb: Nio przecież, że do Ciebie bo innej nie widzę w okolicy emotka postaram się pamiętać i rysować jak będzie taka potrzeba emotka
7 mar 11:11
krystek: @Irenko ja też miałam problemy i mam jeszcze z wykresami z ładnymi krateczkami. Pozdrawiam.emotka
7 mar 11:14
irena_1: Jest mi bardzo miło. Na szczęście na horyzoncie już widać przebłyski wiosny. Tylko trzeba przeczekać najbliższy tydzień. A później... już tylko słonko, ciepełko, śpiew ptaków... emotka
7 mar 11:17
aniabb: oo jeszcze MQ emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka i druga porcja za wsparcie w całkach emotka emotka emotka emotka emotka emotka
7 mar 14:11