| n2 + 2n − 1 | ||
= | ||
| n2 + 1 |
| p−1 | 0,5*( n2 + 1) − 1 | n2 − 1 | ||||
sin α = | = | = | ||||
| p | 0,5*( n2 + 1) | n2 + 1 |
| n | n | 2n | ||||
cos α = | = | = | ||||
| p | 0,5 *( n2 + 1) | n2 + 1 |
| n2 − 1 | 2n | n2 + 2n − 1 | ||||
sin α + cos α = | + | = | ||||
| n2 + 1 | n2 + 1 | n2 + 1 |
| p−1 | 0,5*( n2 + 1) − 1 | n2 − 1 | ||||
sin α = | = | = | ||||
| p | 0,5*( n2 + 1) | n2 + 1 |
| n | n | 2n | ||||
cos α = | = | = | ||||
| p | 0,5 *( n2 + 1) | n2 + 1 |
| n2 − 1 | 2n | n2 + 2n − 1 | ||||
sin α + cos α = | + | = | ||||
| n2 + 1 | n2 + 1 | n2 + 1 |