matematykaszkolna.pl
Angielski mariola 16 : wytłumaczcie mi to proszę z angielskiego cytuje A problem has been detected and windows has been shut down to prefect domage to your computer Driwer Jrol Not Less Or EQUAL If this is the first time you've seen this stop error screen , restart your computer If this screen appears again follow these steps ; Check to make sure any new hardware or software is properly installed If this is a new installation ,ask your hardware or softwere If problem contimre ,disable or momore any nenly installed hardware or software Disable BIOS memory options such as caching or shadwing If you need to use safe Mode to memore or disable components restart your computer restart your coputer ,press F8 to select Adnomced startup options and then sel;ect safe Mode .Pomózcie emotka
17 sie 16:18
Damiano Lodz: został wykryty problem w środowisku windows i system zotał zamknięty, aby zapobiec uszkodzeniu komputera. potem masz kod błędu (sterownik jakiś został uszkodzony) jeśli po raz pierwszy widzisz ten ekran zrestartuj komputer, jeśli po raz kolejny podążaj za niżej wymienionymi krokami: sprawdź, czy ostatnio nie zostało zainstalowane jakieś wadliwe urządzenie lub czy po instalacji jakiegokolwiek programu nie zostały naruszone orginalne sterowniki jeśli problem będzie się powtarzał to... (tutaj popełniłaś wiele błędów przy przepisywaniu tego dark screena, więc w skrócie : ) wyłącz w biosie niepotrzbne funkcje zrzutu jądra pamięci oraz uruchom w trybie awaryjnym komputer i spróbuj usunąć niedawno zainstalowane serowniki / oprogramowanie przez zrestartowanie komputera, wciśnięcie przed ładowaniem systemu operacyjnego klawisza F8, wybrania zaawansowanych funkcji uruchamiania i potem trym awaryjny. jak mogłem, tak pomogłem.
17 sie 18:27