matematykaszkolna.pl
matura 2009 poprawka Dariusswwe: Witam...mam dla ochotników specjalne zadanie... jako że 25 zdaje podstawę matmy to muszę dużo liczyć... chciałbym aby ktoś z was przetestował moją wiedzę i stworzył i ocenił mój zestaw maturalny dlatego tez proszę chętnych o wysyłanie arkuszy na mail: dariusswwe@wp.pl odpowiedźi odeśle i niecierpliwie będę czekał na wynik...pozdro
17 sie 15:31
Basia: Ten zestaw jest zdecydowanie łatwiejszy: http://www.zadania.info/d10/76863 Matura maj 2008.
17 sie 21:37
Edek: ale z Ciebie jest leń emotka Już rozwiązałeś tamten arkusz ? Prześle Ci następny, ale postaraj się robić
17 sie 22:21
Bogdan: Dla osób zdających egzamin maturalny mam propozycję. Można wysyłać na stworzony przeze mnie do tego celu adres mailowy: matura@vp.pl swoje rozwiązania arkuszy maturalnych wraz z arkuszem zadań z widoczną liczbą punktów przy każdym zadaniu lub linkiem do arkusza zadań. Najlepiej byłoby, gdyby rozwiązania zostały napisane ręcznie i potem zeskanowane. Ja sprawdzę arkusz i odeślę na wskazany adres z oceną i komentarzem.
17 sie 23:04