matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomożcie..pliss:)
weraa:
|3x − 6|=9
17 sie 11:26
weraa:
Rozwiąż nierównosć
17 sie 11:29
weraa:
Pomozcie
17 sie 11:29
imię lub nick.:
3x−6=9 lub 3x−6=−9
17 sie 11:39
weraa:
Dzieki bardzo
17 sie 11:42