pomocy
siatka65: 1.Oblicz pole trójkąta ograniczonego prostą o równaniu 7x−2y−14=0 i osiami ukladu wspolrzednych
2.Punkty A=(2,0) i C=(4,4) sa przeciwleglymi wierzcholkami kwadratu ABCD. Znajdz wspolrzedne
wierzcholkow B i D
3.Wykaz,ze trojkat o wierzcholkach A=(3,−2) B=(5,8) i C=(−1,4) jest prostokatnym, i znajdz
rownanie o okregi opisanego na tym trojkacie
bardzo prosze o rozwiazania nie podpowiedzi. to praca zaliczeniowa !
28 lut 18:00
Artur_z_miasta_Neptuna:
skoro jest to praca zaliczeniowa ... to Ty powinieneś ją zrobić a nie my ... w końcu to Ty mieć
zaliczenie będziesz z tego ... nie my
28 lut 18:01
krystek: A Ty masz zaliczać , nie my .
1) Oblicz p przeciścia prostej z osiami układu
28 lut 18:01
siatka65: akurat tych zadan nie umiem a to jest chyba forum pomocnicze a nie psychologiczne!
28 lut 18:03
krystek:
28 lut 18:04
Artur_z_miasta_Neptuna:
pomocnicze −−− właśnie
pomoc = wskazówka
pomoc ≠ danie gotowca
28 lut 18:04
28 lut 18:05
siatka65: widac ze zaden z was nie umie skoro sie wyraza zamiast wytlumaczyc...
28 lut 18:05